U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne teme koja nam dolazi sa naše javne scene , a reč je o tome da u porodicu Ražnatović došla jedna lepa vest , a koja je zasigurno obeležila dan , mesec i godinu , a sve jer će porodica postati šira za odprilike 6 meseci. Naime , nedavno je Veljko izjavio da akda vidi svoju porodicu na okupu , da mu je želja da ona bude još veća , a kako saznajemo sada će želja da mu se ostvari. Naime , Veljko je preneo lepe vesti , a koje je objavio na instagramu.

https://www.instagram.com/p/CjakzUcK2do/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Dakle , radi se o tome da je Bogdana trudna , a vest su podelili s javnošću i isto vreme kada su otkrivali pol deteta , a na način koji je poslednjih godina jako popularan . Naime , pored njih su se nalazili najbliži , porodica i prijatelji , te su svi pisustvovali žurci otkrivanja pola ,a ne bi to bilo dete Veljka Ražnatovića da nije organizovano na njegov način. Naime, ovo je otkriveno u šumi gde balon jeste eksplodirao kao što je običaj ali tako što ga je mladi Ražnatović pogodio strelom.

https://www.instagram.com/p/CjPWRh5q6BV/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b432d182-92b4-436f-b3ac-559b9df18c81

Dakle , iz balona je izađla plava boja , a što znači da će u dom Ražnatovića da dođe još jedan dečak , a nakon što se u junu mesecu 2020 rodio Željko , zta šest meseci će ova porodica da dobije još jednog unuka ,a trudna Bogdana Ražnatović i Veljko već su odlučili kako će se on zvati.- Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi – poručio je Veljko svojim pratiocima.

https://www.instagram.com/p/Ci-4uvNLnke/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here