Porodica Ražnatović je bila dominantna tema u regionalnim medijima posljednjih mjeseci. Sve je počelo s radosnom objavom Anastasije Ražnatović, talentirane pjevačice i dostojne nasljednice Cece, koja je s ponosom podijelila vijest o svojoj trudnoći. Međutim, uskoro su uslijedile srceparajuće vijesti o razaranju kada je Anastasija i njen partner Nemanja Gudelj doživjeli gubitak svog nerođenog djeteta. Od tada je njihov glavni fokus bio na izlječenju i povratku snage nakon ovog tragičnog događaja.

S druge strane, drugi članovi porodice Ražnatović su nakon završetka bokserske sezone odlučili otići na zasluženi odmor. Bogdana i Veljko Ražnatović, zajedno sa sinovima Krstanom i Željkom, otisnuli su se na Kipar, gdje su iznajmili raskošnu vilu. Svaki član porodice je uživao u svom ličnom prostoru, pronalazeći utjehu i radost u ovom privremenom prebivalištu. Pored njih, na odmoru su bili prisutni i Cecina sestra Lidija i ostali prijatelji.

Bogdana i Veljko su posvetili posebnu pažnju svom odnosu, unatoč obvezama prema djeci. Uhvaćeni su na fotografijama kako sretno sjede na klupi, uživajući u predivnom pogledu na okean, te kasnije kako zabavno provode vrijeme u lokalnom noćnom klubu.

Iako su uživali u svim aspektima odmora, Bogdana i Veljko su uvijek imali vremena za brigu o djeci i Lidijinim nasljednicima koji su također bili dio putovanja. Njihov godišnji plan obuhvaća razne aktivnosti poput posjeta plaži, sunčanja, kupanja u bazenu, uzbuđujuće vožnje gliserom i uživanje u divnim obrocima s roštilja, donoseći neizmjerne sreće cijeloj obitelji. Bogdana je, uz podršku Veljka, krenula na drugo godišnje putovanje s bebom, dok je Veljko ponosno isticao svoje intenzivne treninge na društvenim mrežama. Ovaj odmor predstavlja vrijeme ispunjeno ljubavlju, podrškom i radošću za cijelu porodicu Ražnatović.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here