Nakon što je nevreme Supercell pogodilo Srbiju i ostavilo trag razaranja, Dejan Dragojević se našao u nezavidnoj situaciji i bio primoran potražiti pomoć u Urgentnom centru. Ova neočekivana situacija ostavila je sve uznemirene i nesigurne u vezi sa daljim razvojem događaja. Dejan je odlučio podeliti video koji je prikazivao razmere razaranja koje je oluja izazvala, a posebno je dirljiva priča o njegovoj majci Biljani, čiji je salon u Veterniku pretrpeo teške štete usled nemilosrdne sile vremena.

Na video-snimku koji je Dejan podelio, može se videti srceparajući prizor razbijenog salona njegove majke, sa staklom koje je rasuto na sve strane. Ovaj tragičan prizor svedoči o razornim posledicama koje je oluja ostavila u Srbiji, ostavljajući mnoge porodice u nevolji.

Dodatno, Dejan je iznenadio javnost objavom svog prisustva u Urgentnom centru u Novom Sadu, ostavljajući javnost u nedoumici oko razloga njegove posete. Kratkoća snimka nije omogućila da saznamo više detalja, ali je svakako pobudila interesovanje i zabrinutost kod njegovih obožavalaca.

Ova situacija nas podseća na snagu prirode i koliko je važno biti pripremljen na neočekivane izazove. Dejan Dragojević je hrabro podelio svoje iskustvo, podsećajući nas na važnost solidarnosti i podrške u teškim trenucima. Nadamo se da će se situacija stabilizovati, a Dejanu želimo brz oporavak i snalažljivost u suočavanju s izazovima koje je donelo nevreme. Ovo nevreme je zaista nešto što dugo nismo videli i predstavlja alarmantno stanje za sve ljude u regionu. Koje mjere možemo preduzeti za sad ne znamo tačno osim da se što prije sakrijemo u neku kuću,skrovište i sklonimo od potencijalnih urušavanja zgrada, padanja drveća itd.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here