Najpoznatiji par sa naše domaće scene je svakako Vesna i Đole Đogani. Niame , nedavno je Đole šokirao javnost ada je izjavio , kako on voli kada se Vesna oblači provokativno, te ga posebno loži to što muškarci balave za njom. Ovaj popularni dens par sa naše scene , snimio je spot za svoju pesmu “Balkanij” , a u spotu je Vesna u provokativnoj odjevnoj kombinaciji , pa su svi koji su radili na spotu , imali šta i da gledaju.

 

 

Za to vrijeme , snimanja spota , njen muž se ponosio Vesninom ljepotom , a kada su ga upitali kako podnosi sve muške poglede , koji skidaju njegovu mladu suprugu , on je dao neočekivan odgovor.

 

 

-Ja uvijek volim kada moja Vesna pokazuje tijelo , i kada je zgodna. I muškarci i žene kada gledaju u nju , to znači da je poželjna , zgodna i lijepa. Meni ne smeta kada je gledaju , uvijek sam uživao kada u nju gledaju i žele je . Ja znam da je Vesna samo moja i to je to. Nisam ljubomoran , nemamo momente ljubomore , uživam u njenoj ljepoti , uživam kada drugi uživaju da gledaju i žele je. Svjestan sam kakvu ženu imam pored sebe. Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki broj muškaraca.- Rekaoje đole , dok se njegova supruga Vesna samo smješkala. Jedino što je Đole zamjerio Vesni jeste korekcija koju je nedavno imala na licu , a rieč je o hijaluronu i botoksu. On ističe da nema potrebe da radi bilo kakave korekcije , jer je prelijepa , ali opet je rekao da je podržava u svemu što želi pa tako i u ovome iako mu se baš i nije svidjelo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here