Kada je reč o popularnom paru Jovani Pajić i Saletu Tropiku , njiima su svakako najveći izvor sreće njihove ćrke , pa čak i pored činjenice da su odlučili da na zajednički život stave tačku , te da se razvedu . S obzirom d arazvod ni za koga nije laka stvar , ponosni roditelji ove dve devojčice su odlučili da uprkos brojnim nesuglasicama zadrže miran i dobar odnos zarad njih koje su im najvaććnije . Naime , njih dve i dalje svuda idu sa njima ,pa se može reći da su kroz tržak period prošli lagodno.

Kada je reč o Jovani , ona je se od kada je se iselila iz zajedničkog stana u kojem je ćivela sa Saletom , trudi da mezimicama samo govori neophodno , a da njihove želje za nju budu zapoved , barem dok se situaicija ne stabilizuej . Tako je ona napravila ustupak nedavno , te je devojčicama dozvolila da imaju kučnog ljubimcaa , a reč je o Mačoru , a za kojeg su Helena i Đina insistirale da mu kupe kućicu , dohranu i ostalo ,a s obzirom i na to da se on lepo odomaćio, odlučile su da ga zadrže, čime se pevačica pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, pojačanje je stiglo svakako neočekivano , a budući da se supružnici dogovaraju oko svega , predpostavlja se da se i Sale slaže s obzirom da će ćerke da uzma povremeno ,pa samim tim i vodi računa o ljubimcu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here