Supruga Mitra Mrkele, Olgica Mrkela, privukla je značajnu medijsku pozornost od svog prvog pojavljivanja u javnosti iz različitih razloga. Olgica je značajno mlađa od svog romantičnog partnera, koji već ima iskustvo braka s Lidijom Vukićević, talentiranom glumicom poznatom po svojoj zanosnoj ljepoti i iznimnim glumačkim i pjevačkim sposobnostima. Njezin prvi susret s fotoreporterima izazvao je usporedbe s Lidijom, što je rezultiralo podijeljenim mišljenjima u javnosti.

Obje bivša i sadašnja supruga Mitra Mrkele posjeduju jednaku mjeru ljepote i elegancije. S njihovim zadivljujućim tamnim očima i sjajnom crnom kosom, izgledaju nevjerojatno slično. Čak su i neki obožavatelji šaljivo primijetili da bi mogli uvjerljivo glumiti majku i kćerku u televizijskoj seriji ili filmu. Očito je da je Mrkela tijekom tri desetljeća imao dosljednu privlačnost prema ženama. S obje supruge dobio je djecu – Lidija mu je podarila Davida i Andreju, dok je Olga 2013. godine rodila Dušana, kojeg starija braća i sestre s ljubavlju obožavaju.

Nakon poroda, Olgica se obratila novinarima i otkrila karakter svog supruga kao supruga i oca, kao i njihove zajedničke aktivnosti i kako provode vrijeme zajedno. “Mitar je primjer izvanrednih kvaliteta kao suprug i otac. Iako neki mogu primijetiti značajnu razliku u godinama između nas, naša je kompatibilnost toliko besprijekorna da ta razlika postaje neprimjetna”, izjavila je. Olgica je također govorila o Mitrovom poslu, ističući da je često zauzet zbog kontakata i obveza, ali da razumije njegovu odgovornu poziciju. Ponekad mu čak šali da prestane koristiti telefon i provede više vremena s njima. Iako Mitar rijetko daje intervjue i ne govori puno o obitelji, Olgica ga podržava u njegovim profesionalnim nastojanjima.

Mišljenje Lidije o znatno mlađoj supruzi svog bivšeg supruga ostalo je tajna, no bilo je poznato da je izražavala duboko nezadovoljstvo u prisustvu Mrkele. Unatoč tome, Olgica i Mitra nastavljaju svoj život zajedno, suočavajući se s medijskim interesom i ostajući usredotočeni na izgradnju sretne obitelji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here