Bugarska pevačica Julija Bikova je poznata kao kraljica romskih veselja, kako je mnogi smatraju.Veliki broj ljudi se takmiči da je dovede da svojom pesmom uveliča njihova slavlja, i ne žale novac da je angažuju. Tamo gde ona peva, bakšiš je obilan. Nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi kako gosti jednog veselja Juliju daruju skupocenim satovima. Jedna ruka joj je bila prekrivena satovima najprestižnijih brendova, a u opisu snimka se navodi da je sve to dobila za samo jednu pesmu.Prema informacijama iz pouzdanih izvora, vrednost tih satova je skoro pola miliona evra.

Julija je omiljena među Romima kako u Bugarskoj, tako i na ovim prostorima. Često gostuje i u Srbiji, a specifično je to što nastupa sa trbušnim plesačicama. Takođe, često sarađuje sa Emirom Habibovićem, koji je takođe veoma popularan na romskim veseljima.Bugarske pevačice su poznate širom Balkana kao izuzetno talentovane i harizmatične izvođačice. Njihova muzika je prepoznatljiva po spoju romske tradicije i savremenog zvuka, što ih čini izuzetno atraktivnim za publiku u regionu.

Pored Julije Bikove, koja uživa poseban status kao kraljica romskih veselja, Balkan je upoznao i mnoge druge bugarske pevačice. Neki od najpopularnijih imena su Andrea, Preslava, Galena, Gergana, Azis i mnoge druge.Ove pevačice su stekle ogromnu popularnost zahvaljujući svojim hitovima koji su postali nezaobilazni na radio stanicama, televizijama i veseljima širom Balkana. Njihove energične nastupe karakteriše snažan vokal, virtuoznost u interpretaciji i atraktivni scenski nastupi. Njihova muzika obuhvata različite žanrove kao što su pop, folk, turbo-folk i romska muzika, što im omogućava široku publiku i prepoznatljivost u regionu.

Bugarske pevačice su često gosti na festivalima i koncertima u zemljama Balkana, gde privlače hiljade obožavalaca. Njihove pesme postaju veliki hitovi, a njihova popularnost raste iz godine u godinu.Osim muzičke karijere, ove pevačice su često prisutne u medijima, kako zbog svojih privatnih života, tako i zbog modnih stilova koje promovišu. Njihov uticaj se širi i na polje mode i lifestyle-a, gde postaju ikone stila i trendseterke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here