Svi se sjećamo velike popularnosti stranih sapunica na televiziji prije dvadeset godina. Melodramatična španjolska serija, ispunjena ljubavnim intrigama, osvojila je srca globalne publike, uključujući i Balkan. Bezbrojni pojedinci su bili oduševljeni tim emisijama, iako su s vremenom nestale iz našeg zajedničkog sjećanja.Turske televizijske serije koje su se pojavile kasnije na Balkanu bile su jednako uspješne. Dok su neke od tih emisija bile čisto melodramatične, druge su uključivale povijesne elemente kako bi osvojile gledatelje. Bez obzira na sve, dominacija turskih sapunica u regiji bila je neizbježna, a do danas ih mnogi građani balkanskih zemalja i dalje prate.

 

 

Dok su indijske sapunice s vremenom postale popularne, sjećanja na zvijezde turskih sapunica, od Sulejmana Veličanstvenog do Ezel, i dalje žive u umovima mnogih. Danas vam predstavljamo aktualni izgled legendarne glumice iz tog razdoblja. Fokus ovog posebnog odlomka usredotočen je na Berguzar Korel, glumicu koju neki možda neće odmah prepoznati. No, stekla je značajno priznanje ulogom Šeherzade u visoko hvaljenoj turskoj seriji “1001 noć”. U toj ulozi je istaknula svoju izuzetnu ljepotu i nesporni glumački talent. Važno je napomenuti da se kasnije udala za Halita, kolegu iz iste serije, zbog čega se razišla s prijašnjim partnerom.

 

 

Trenutno, Halit i Berguzar uživaju u sretnom životu sa svo troje djece. Na priloženim fotografijama možete vidjeti njezin trenutni izgled – nekadašnja zanosna brineta s raskošnom kosom sada je preoblikovana u zanosnu plavušu s modernom kratkom frizurom. Njezin blistav osmijeh i nepokolebljiva vedrina, koje je nedvojbeno izdvajaju čineći je doista jedinstvenom, ostali su nepromijenjeni. Ipak, iako je svojim izgledom nekada privlačila pažnju javnosti, danas uživa u obiteljskom životu.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here