Porodica Živojinović često privlači pažnju domaćih medija. Poseban interes je usmjeren prema Stefanu Živojinoviću, koji je prvobitno započeo glazbenu karijeru, ali je kasnije napravio značajan zaokret udaljavajući se od svjetla javne pozornosti.

Stefan Živojinović je impresionirao neosporivim talentom nakon što je na kratko obilježio glazbenu industriju kao nasljednik Lepe Brene i Bobe. Međutim, na kraju je odlučio krenuti drugim putem. Nije osjećao zadovoljstvo pod reflektorima pa je 2020. godine donio odluku da se povuče iz javnosti i prekine svoju pjevačku karijeru. Njegovi poznati roditelji u potpunosti su podržali njegov izbor, stavljajući sreću svog sina na prvo mjesto.

Nakon što je stavio mikrofon po strani, Stefan se fokusirao na osobni razvoj. Postao je rijedak gost na važnim događajima i odlučio se ukloniti sa društvenih medijskih platformi. Javnost je dugo bila u neznanju o njegovim aktivnostima, sve dok njegov mlađi brat Viktor nije iznenadio mnoge kada je u svibnju ove godine podijelio fotografiju na kojoj su bili zajedno. Na svoj rođendan, 21. svibnja, Stefan je proslavio sa svojim najmilijima, a mnogi pozitivni komentari pristigli su na tu fotografiju. Lepa Brena je dala primjer svoje podrške za neočekivanu odluku svog najstarijeg sina.

“Podržavali smo njegovu odluku da se više ne bavi glazbenom karijerom. Ako možemo prihvatiti tuđe odluke, onda bismo trebali prihvatiti i izbore koje naša djeca donose. Osiguravanje sreće naše djece je najvažnije, i snažno vjerujemo u podršku njihovim odabranim putovima”, istaknula je pjevačica za medije. Brenini sinovi, Stefan i Viktor Živojinović, odavno su poznati javnosti i imaju vlastite uspješne karijere. Stefan Živojinović, najstariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, stekao je popularnost kao mladi pjevač i nasljednik glazbene legende. Njegov izuzetan talent i šarm brzo su ga vinuli u sam vrh glazbene scene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here