U Novom Sadu, u Futoškoj ulici, došlo je do napada u kojem je jedan mladić, star 18 godina, zadobio ubod nožem u leđa. Napadač, mlađi muškarac čije ime za sada nije poznato, izvršio je napad na mladića ispred jedne kompjuterske igraonice. Nakon napada, napadač je brzo pobegao u nepoznatom pravcu, dok je povređenom mladiću pružena pomoć od strane njegovog prijatelja koji je bio s njim u trenutku napada. Policija je odmah obaveštena o incidentu i stigla je na mesto događaja kako bi izvršila uviđaj.

Trenutno, vlasti intenzivno tragaju za napadačem kako bi ga privedle pravdi. Detalji o stanju povređenog mladića još uvek nisu poznati i verovatno će biti objavljeni nakon pružanja medicinske pomoći i pregleda.Ovakvi incidenti su zabrinjavajući i važno je da se vlasti brzo reaguju i pronađu odgovorne kako bi se osigurala sigurnost građana. Nasilje nikada nije rešenje i zajedno moramo raditi na stvaranju bezbednijeg okruženja za sve.

Nakon što je mladić uboden nožem u leđa, hitna medicinska pomoć je brzo reagovala i prevezla ga u najbližu bolnicu radi dalje dijagnostike i lečenja. Prema izvorima bliskim istrazi, mladić je izvan životne opasnosti, ali se još uvek nalazi pod pažljivim nadzorom medicinskog osoblja.

Svedoci koji su bili prisutni u blizini mesta napada dali su svoje izjave policiji i pomažu u identifikaciji napadača. Policija je obavestila javnost i pozvala građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u rasvetljavanju ovog događaja, dostave te informacije kako bi se što pre uhvatila osoba odgovorna za ovaj napad.Kompjuterska igraonica u kojoj se incident dogodio ima sigurnosne kamere koje bi mogle pružiti korisne snimke za identifikaciju napadača. Policija pažljivo analizira snimke i prati druge tragove kako bi otkrili motive i okolnosti koje su dovele do ovog napada.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here