Ivan Marinković, bivši učesnik rijaliti programa, nije pružio finansijsku podršku za proslavu rođendana svog sina Željka, otkrila je rijaliti učesnica Miljana Kulić. Iako je Ivan nakon rijalitija primio sve svoje honorare, nije se odazvao na proslavu koja je bila posebno važna jer je to bio prvi put da su zajedno proslavljali Željkov rođendan.

Na početku, Miljana je naglasila da joj je najvažnije bilo da su bili zajedno na ovom posebnom događaju. Međutim, iskreno je priznala da je očekivala više od Ivana, ali nije iznenađena njegovim nedostatkom finansijskog doprinosa. Bez obzira na to što je neizostavno želela njegovo učešće, Miljana nije izražavala razočaranje.”Ne mogu reći da sam razočarana, nisam…”, rekla je ona. “Ali, krivo mi je što me Ivan nije ispoštovao, što nije ispoštovao Željka. Realno, to nisam ni očekivala od njega. Kada bi došlo do toga, to bi me samo pozitivno iznenadilo”, naglasila je Miljana.

Uprkos tome što nije bila razočarana, Miljana je osjetila izostanak pažnje i brige od strane Ivana. Četiri godine nisu slavili zajedno Željkov rođendan, ali za nju je to bilo pitanje principa, a ne novca. Miljana je jasno istakla da joj alimentacija nije potrebna niti će je ikada tražiti. Međutim, nije mogla da sakrije da bi bila mnogo srećnija da je Ivan bio voljan finansijski pomoći za proslavu.

U ovom kontekstu, Miljana je naglasila da nije samo novac u pitanju već i emocije i briga za njihovog sina Željka. Finansijska podrška bi, za nju, bila znak pažnje i poštovanja prema sinu, a takođe bi im omogućila da proslave ovaj poseban trenutak na još radosniji način.U zaključku, iako Ivan nije učestvovao finansijski u proslavi Željkovog rođendana, Miljana nije gajila razočaranje, već je naglasila da je to pitanje principa i brige prema njihovom sinu. Njihova veza je složena, ali je očigledno da joj je važnija emocionalna povezanost i podrška nego materijalno bogatstvo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here