U današnjem digitalnom svetu, živimo u vremenu u kojem su društvene mreže i mobilni uređaji postali neizostavni deo naših života. Koncept privatnosti se drastično promenio, a upotreba platformi za deljenje informacija i komunikaciju postala je široko prihvaćena. Međutim, iako smo povezani više nego ikad, važno je prepoznati granice u svim aspektima našeg života. U savremenom dobu, pojam “influenser” dobio je značajno mesto.

U osnovi, influenser je osoba, obično mlađeg uzrasta, koja zarađuje putem društvenih medija promovišući različite proizvode ili učestvujući u marketinškim aktivnostima. U prethodnim decenijama, uticaj društvenih medija nije bio tako očigledan kao danas, što se može pripisati ekspanziji društvenih mreža kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou. Nedavna istraživanja su pokazala da influenseri imaju značajan uticaj na mlađe generacije. Popularnost osoba koje koriste internet platforme da dele svoje mišljenje, ne samo o proizvodima, već i o društvenim i političkim temama, neprestano raste.

Danas ćemo vam predstaviti priču o poznatoj fitnes trenerki i influenserki, Sari Stevenson, koja je odlučila podeliti s javnošću vrlo ličan trenutak – snimak svog porođaja, što je zaista neobičan poduhvat.

Njena prvobitna namera bila je da novopečenim majkama pokaže stvarnost koja ih očekuje tokom njihovog putovanja materinstva. Međutim, Sarin video je postao internet senzacija, prikupivši preko devet miliona pregleda. Nakon uspeha ovog videa, Sarin YouTube kanal privukao je veliki broj pratilaca, a poruke ohrabrenja i podrške i dalje stižu do danas. Prema Sarah, ovaj vlog je oduvek želela da stvori, pa je iskoristila priliku da sa svojim partnerom snimi video i pokaže kroz šta većina žena prolazi tokom porođaja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here