Miroslav Ilić je poznati pjevač narodne muzike koji je u središte medijske pažnje došao kada ga je njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović tužila za utvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom , koji je danas odrastao čovjek i koji ima 40 godina. Miroslav se nedavno povukao u penziju .

 

 

Naime , pjevač je razvukao sudski postupak na sve moguće načine , kada je prije pola godine Mirjana na društvenim mrežama objavila da je donesena presuda u kojoj se kaže da je na osnovu uzorka DNK utvrđeno da je pjevač biološki otac njenog sina. Miroslav se po ovom pitanju nije oglašavo u javnosti , ali je odlučio da tuži Mirjanu za javno otkrivanje podataka sa suđenja a u međuvremenu je zatražila savjt od Ljiljane Jevremović , koja je išla do suda i u Strazburu da bi dokazala kako je otac njene kćerke poznati folker Dragan Kojić Keba.

 

 

Ljiljana je istakla da Mirjana ima pogrešan pristup cijeloj stvari, jer je iznijela nee tvrdnje dok postupak još uvijek nije završen . Ona sama je uspjela da pbijedi na sudu kada e imala dokaze koji su podržali njenu tvrdnju da je Keba otac njene kćerke i ona smatra da od Miroslava nije uredu što samo negira da je Devinov otac , te da iako je on popularan pjevač , nebi trebao biti izuzetak od zakonskih obaveza . Ljiljana je poznati tekstopisac , i na kraju se i našalila i rekla je da će ako se dokaže da je Miroslav stvarno Devinov otac , ona da mu komponuje pjesmu koju može otpjevati u ime izvinjenja svom vanbračnom sinu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here