Marko Đoković, mlađi brat najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića, već nekoliko godina živi u prekrasnom španjolskom gradu Marbelli. Unatoč tome što se i sam nekada bavio tenisom, Marko je napustio profesionalni sport i trenutno radi u lokalnoj teniskoj akademiji. Ondje živi sa svojom djevojkom, Letisijom Tesari, i zajedno uživaju u životu u ovom slikovitom španjolskom gradu. Osim Marka, i Novak i Jelena Đoković nedavno su kupili kuću u istom gradu, što dodatno jača njihove obiteljske veze.

Marko i Letisija su poznati po svojoj privatnosti i povučenom načinu života, što ih čini nedokučivim i teško lociranim. Obiteljski događaji u Srbiji često prolaze ispod radara, a par se trudi zadržati nisku profilnost. Cijene svoju privatnost i čuvaju je kao najdragocjenije dobro, čak i nakon više godina zajedničkog života, njihova ljubav ostaje snažna i strastvena.

Iako nemaju djece, njihovi životi su sve samo ne dosadni jer dijele svoj dom s dva krznena četveronožna prijatelja. Na društvenim mrežama često dijele sretne trenutke svojih ljubimaca, bilo da se ušuškavaju među jastucima na kauču u dnevnoj sobi ili nose sportske ID oznake umjesto tradicionalnih ogrlica. Ljubimcii su zaista mala bića koja donosoe sreću u domove i među djecu.

Marko Đoković i Letisija žive u skromnom domu koji odiše praktičnošću i jednostavnošću, uklopljenim u potrebe suvremenog društva. Njihov namještaj je modernog dizajna i obiluje neutralnim bojama koje se savršeno uklapaju u svaki prostor. Police u dnevnom boravku krase knjige, umjetničke slike, polaroidni fotoaparat i zajedničke fotografije, donoseći prostoru osjećaj radosti i osobnosti. Vidi se da ovaj par skladno živi i da imaju ukusa, mi im želimo sve najbolje i u budućnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here