Tijekom proteklih 13 godina, zajednica Jovane i Željka Joksimovića često je bila pod povećalom medija. Njih dvoje su se upoznali na Eurosongu 2008. godine koji se održao u Beogradu, gdje su zajedno vodili ovaj veliki glazbeni spektakl. Veći dio medijske rasprave tada je bio posvećen njihovim prošlim vezama, razlozima njihovih rastanaka te pitanjima o odgovornosti za iste. No, situacija je dodatno usložnjena kada se rasprava okrenula prema obiteljskoj dinamici ovog para, a voditeljica je sugerirala da je Željko imao glavnu ulogu u donošenju odluka u njihovom kućanstvu.

Jovana je, kako bi razjasnila sve glasine vezane uz njihovu vezu, iznijela svoje stavove i osjećaje u svojoj televizijskoj emisiji pod nazivom “Ko sam ja, šta sam ja tebi”. Također se osvrnula na rezultate ankete koja je sugerirala da je njezino ponašanje javno udaljeno i nepristupačno. No, istinsku prirodu njezine ličnosti znaju najbolje njezini najbliži – njezin muž i djeca, Kosta, Ana i Srna. Njezin krug bliskih ljudi koji su njezino sigurno utočište od životnih izazova i nevolja također posjeduje najdublje razumijevanje njezinog karaktera.

Jovana svjesno oblikuje svoj život odabirući biti okružena ljudima koji joj donose sreću. Njezin društveni krug sastoji se od pojedinaca sličnih uvjerenja, intelektualnih kapaciteta te zajedničkih ciljeva i težnji. Također, Jovana ima skupinu bliskih prijateljica koje joj pružaju utjehu i podršku tijekom trenutaka neuspjeha i razočaranja. Četiri najbolje prijateljice su njezini najbliži saveznici koji poznaju sve Jovanine prednosti i mane i divuju se njezinim postignućima. Njihovo prijateljstvo je obilježeno gegom i međusobnom podrškom u svakom aspektu života. Među ovim bliskim prijateljicama spadaju i Marija Tarlać, dizajnerica čije kreacije i dalje obožava Jelena Đoković, te Sandra Perović, novinarka Javnog servisa.

Brak Jovane i Željka Joksimovića godinama je bio predmet rasprava i interesa četiri prijateljice. Unatoč njihovim zahtjevnim profesionalnim i privatnim obavezama, uspijevaju pronaći vrijeme kako bi bili zajedno, a čak i provode zajedničke odmore, povremeno ostavljajući svoje supružnike kako bi ojačali svoje prijateljstvo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here