Kristina Ozturk, 24-godišnja Ruskinja, postala je poznata po tome što je sa samo 17 godina postala majka, a sedam godina kasnije ima čak 22 dece. Njena priča o velikoj porodici privukla je pažnju mnogih, a njen san o brojnoj porodici postao je stvarnost zahvaljujući milijarderu Galipu Ozturku, koji ima 57 godina, a kojeg je upoznala tokom odmora u Gruziji.

Kristina je svoju majčinsku ulogu ozbiljno shvatila, a njen san o brojnoj porodici nije planirala ostvariti tako brzo. Na početku je imala jednu devojčicu, Viku, iz prethodne veze, a preostalu decu su Kristina i Galip dobili pomoću surogat majki. Potrošili su više od 15 miliona dinara na ovaj proces. Kristina ističe da njeni dani nikada nisu dosadni i da svaki dan donosi nešto novo. Uz pomoć 16 dadilja, uspeva da brine o svojoj velikoj porodici, a nedeljno troši impresivan iznos na potrepštine za bebe, uključujući pelene i adaptirano mleko.

Važno je napomenuti da Kristina naglašava kako se trudi da bude posvećena svakom detetu i da provodi vreme sa svakim od njih pojedinačno. Njen odnos sa svakim članom porodice je izuzetno važan. Kristina takođe ističe da su deca njen prioritet u životu.

Iako je Kristinina priča neobična i izaziva različite reakcije, važno je naglasiti da je svaka porodica jedinstvena i da se ljudi različito osećaju prema broju dece i načinu na koji odlučuju da prošire svoju porodicu. Ova priča je primer kako se snovi mogu ostvariti na različite načine i kako se ljubav prema deci može izraziti kroz različite životne puteve. Ljubav nije najvažnija ali je veoma važna, jer ljubav pokreće svijet.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here