Kao što ste već po naslovu mogli da zaključite , danas ćemo da govorimo o novostima koje nam dolaze sa naše javne scene , a kao štom ste već mogli da zaključite , danas ćemo se dotaći Biljane Jevtić . Naime , ona je neko ko važi za jednu od najboljih pevačica sa naše estrade ,a sa druge strane je neko ko i za najmanju sitnicu zavvrši u medijima , te time veliku pažnju privuče na sebe.

Ono što se tiče nje , a što nam je poznato , svakako je to da je ona u braku sa Acom Ilićem , a sa kojim je dobila i sina Ivana , a koji je danas odrastao , te bayš poput svih jegovih drugara , on većinu vremena provodi na društvenim mrežama . Naime ,on je neko ko je u fokusu medija , pa je se njegovo obrazovanje stavljalo u centar pozornosti , pa se pored toga dosta piše i o njegovom odnosu sa roditeljima . Naime , iako su se oboje trudili da pokažu da je Ivan jako privren i da ide u skladu sa njihovim željama, ubrzo je se ispostavilo da to nije tako , te je on pronašao sam svoj put , a ne osvrće se na maštanje roditelja.

Dakle ,on je neko ko sam svoj put krči samosvjesno i samostalno ,a svi koji ga imalo poznaju , znaju da je pre svega džetlmentski nastrojen , a što je dnaas svakako retka pojava. On svaakako na društvenim mrežama jako često kači fotografije sa roditeljima , pa se samim tim nije ustrzučavao da pokaže da je bio sa ocem na vašaru dok je nastupao , a sada je on podijelio i footografiju sa Biljaninog rođendana. Pored fotografije Ivan je napisao: “Srećan mi mami rođendan”, a oni su tim povodom bili u jednom prestoničkom restoranu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here