Naša poznata pevačica ima zaista impresivno muzičko putovanje koje ostavlja zadivljene njene vršnjake. Ipak, na vrhuncu svoje karijere, donijela je odluku da se povuče iz reflektora, a mnogi su među njenim bliskim krugom počeli špekulisati da je njen brak imao značajnu ulogu u toj odluci.

U susretu s glasinama koje su tvrdile da je njeno partnerstvo isključivo motivisano finansijskom dobiti i da njen suprug pruža finansijsku podršku, pevačica je odlučila izraziti svoju zahvalnost i javno progovoriti o svom srećnom braku uz punu podršku supruga. Umjesto da je samo pohvali, ona je naglasila koliko joj je suprugova podrška značila i koliko mu je zahvalna. Njen suprug je Petr Đorđević, bivši fudbaler, a početak njihove veze bio je neočekivano zanimljiv.

Na početku su se upoznali slučajno preko zajedničkih prijatelja i iako ju je u početku njegov izgled ostavio ravnodušnom, vremenom se razvila jaka privlačnost prema njemu. Na jednoj posebnoj večeri, on je uporno pozivao da prenoći kod njega i uspio je uvjeriti pevačicu da pristane. Međutim, sljedećeg jutra, nakon što se probudila, saznala je da je njegovu majku već obavijestio o njihovom braku, što je iznenadilo cijelu porodicu u Sarajevu. Bez obzira na neočekivani tok događaja, Đorđević je rekao da nije mogao vratiti svoje korake, što ukazuje na duboku ljubav koju osjećaju jedno prema drugome. Osim uspeha u muzici, ova pevačica je i vrlo obrazovana osoba. Sa 30 godina, uspješno je završila doktorat, što je donijelo veliku sreću porodici Đorđević.

Unatoč tome što ima ćerku, nije zainteresovana za pop muziku, te i dalje odlučno prati svoj put u karijeri i životu. Njena odluka da se povuče s muzičke scene može biti pomalo iznenađujuća, ali isto tako svjedoči o njenom fokusu na druge aspekte života koji su joj važni. Njen brak i podrška koju pruža suprug imaju značajnu ulogu u njenom životu i odlukama koje donosi, a ova pevačica svakako je inspiracija mnogima u svojoj sposobnosti da uspješno balansira profesionalni i privatni život, postižući zadivljujuće uspjehe i kao umjetnica i kao osoba.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here