Krajem 1970-ih, Dragan Stojković, bosanskohercegovački glazbenik, skladatelj i producent, preselio se iz Sarajeva u Beograd. Poznat je javnosti, posebno kao član žirija u popularnom glazbeno-natjecateljskom programu “Zvezde Granda”. Njegova životna priča obiluje izazovima, ali i uspjesima.

Po dolasku u Beograd na studij, on i njegova supruga živjeli su kod njezinog strica. Nakon što je Dragan otišao u Ameriku na rad, njegova supruga Dunja se preselila živjeti kod njegovih roditelja, koji su ranije preselili iz Konjica. Njihova predanost i upornost donijeli su obitelji Stojković veliki uspjeh, što se vidi u vlasništvu jedne od najvrednijih kuća na Bežanijskoj kosi. Iako su im sin i kći postali samostalni, i dalje redovito posjećuju roditelje i uživaju u maminim specijalitetima. Dragan Stojković rado komunicira s novinarima i obožavateljima, a često dijeli slike iz svog doma, uključujući i odjevne kombinacije koje je odabrao za taj dan. Njihov dom karakterizira izražajni unutarnji dekor s mnogo umjetničkih slika na zidovima, cvjetnim aranžmanima koje uzgaja Dunja, i raznim ukrasima.

Stojković je poznat po svom modnom stilu, koji privlači pažnju njihovih pratitelja na društvenim mrežama. Njihov dom također ima prostrani dnevni boravak s crnim kožnim namještajem. Dragan Stojković čini se da preferira provoditi svoje slobodno vrijeme u prekrasnom vanjskom prostoru koji je uređen s bujnim vrtom i visokom bijelom ogradom koja pruža privatnost.

Dragan Stojković, poznatiji kao Bosanac, stekao je posebnu popularnost među mlađom publikom zahvaljujući svojoj ulozi kao člana žirija u glazbeno-natjecateljskom programu “Zvezde Granda”. Njegova strast prema glazbi i autentičan pristup ocjenjivanju talenata privukli su mnoge obožavatelje i natjecatelje širom Balkana. Mladi talenti često su se okretali njemu za savjet i podršku, prepoznajući njegovu stručnost i iskrenost. Dragan je postao poznat po svojim preciznim kritikama i ohrabrujućem pristupu natjecateljima, često ističući potencijal koji vidi u njih. Njegova pristupačnost i empatija prema mladim izvođačima privukli su mnoge i omogućili im da steknu samopouzdanje na sceni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here