Jelena Rozga, poznata hrvatska pjevačica, svakako je jedna od najzanimljivijih ženskih figura u javnosti. Iako veoma pažljivo čuva svoj privatni život, poznato je da ima veliki broj posvećenih obožavatelja, među kojima su i strastveni entuzijasti. Međutim, nedavni postupci jednog od tih odanih obožavatelja izazvali su veliku zabrinutost za pjevačicu. Naime, tokom njenog boravka u hotelu, stiglo je uznemirujuće pismo koje je duboko potreslo Jelenu.

Poruka je ostavila jak osjećaj straha kod Jelene, do te mjere da je osjećala da joj je život ugrožen. Ona je odlučila zadržati sadržaj pisma u tajnosti, čak i od svog menadžera, što je izazvalo veliku tjeskobu. Ipak, hrabro je izrazila svoju potrebu za pojačanim osiguranjem i zamolila organizatore da ozbiljno shvate njenu zabrinutost. Prema nekim izvorima, čak je spremna izdvojiti vlastita sredstva kako bi osigurala dodatne mjere sigurnosti za svoje predstojeće nastupe.

Već nekoliko godina se šuška da Jelenu netko progoni u Splitu. Postoji mišljenje da ju je jedan od njenih obožavatelja opsesivno pratio, čak i da je neovlašteno ušao u njen stan kasno u noć. Prepoznajući potencijalnu opasnost, Jelena je odmah poduzela odlučne korake i prijavila ove incidente policiji, tražeći njihovu zaštitu. Ovo traumatično iskustvo duboko je utjecalo na nju.

Unatoč upornim pitanjima drugih, Jelena čvrsto tvrdi da je sve u redu. Ipak, priznaje da primi puno poruka od svojih odanih obožavatelja, prihvatajući da neki od njih možda imaju prevelika očekivanja. Izvor koji dobro poznaje Jelenine okolnosti izražava iskrenu zabrinutost za njenu sigurnost zbog očite zabrinutosti za potencijalne prijetnje. Uvijek se treba čuvati i biti oprezan bez obzira koliko se situacija činila bezbrižnom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here