Baba Vanga, poznata bugarska proročica, tvrdi da ima vizije budućnosti sve do 5079. godine, kada je prorekla smak svijeta. Vjeruje se i da je predvidjela značajne događaje kao što su smrt princeze Dajane, Hitlera i Staljine, kao i raspad SSSR-a i tragični napad na njujorški tržni centar. Nažalost, njena predviđanja za 2023. godinu nisu optimistična. Prema Babi Vangi, Zemljina orbita će doživjeti transformaciju s nepoznatim specifičnostima. Očekuje se da će ova promjena, ako do nje dođe, imati katastrofalne posljedice, kao što je narušavanje ravnoteže planete i izazivanje neželjenih pomaka klime i nivoa mora. Posljedice bi mogle biti strašne, uključujući široko rasprostranjeno otapanje glečera, porast nivoa mora i globalnog križa koja će se nositi s naglim promjenama.

 

 

 

 

Nuklearna elektrana u Zaporožju podložna je katastrofalnom događaju koji bi mogao imati razorne posljedice za brojne evropske nacije, ako se dogodi i najmanja greška. Osim toga, Vanga je govorila i o solarnim tsunamijama. Vidovnjakinja iz Bugarske, Baba Vanga, predvidjela je neviđenu solarnu oluju koja bi se mogla vidjeti na Zemlji. Kada se iz Sunca oslobodi nalet energije, rezultira solarnim olujama koje šalju električne naboje, magnetna polja i zračenje prema Zemlji. Iako je opažen i ranije, viđen je samo kao fenomen na nebu, poput zelenog svjetlucanja sjevernog svjetla.

 

Međutim, Baba Vanga je predvidjela snažne solarne oluje koje bi mogle naštetiti tehnologiji i dovesti do rasprostranjenih nestanka struje i prekida komunikacija, što rezultira mnoštvom problema. Uz to, Baba Vanga je također predvidjela da će do 2023. godine doći kraj prirodnog ljudskog rođenja.

 

 

 

Njena distopijska vizija uključuje svijet u kojem su vlast zabranile rađanje, a sav ljudski život je umjetno stvoren u laboratorijima. Shodno tome, stručnjaci i vođe bi imali moć da odrede ko će se roditi, a roditelji bi imali mogućnost da uređuju fizičke osobine svog deteta kao što su boje kose i očiju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here