Pevačica Lejla Leky nedavno je prošla kroz tešku porodičnu tragediju gubitkom svog sina Amara Šabića, koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći tokom autobuskog putovanja. Iako je suočena s ogromnim gubitkom, Lejla je hrabro odlučila da se vrati svojoj muzičkoj karijeri i nedavno je podelila svoje osećaje i planove s javnošću. Na svom Fejsbuk profilu, pevačica se zahvalila svima koji su joj pružili reči podrške i razumevanja tokom ovog teškog perioda. Istakla je snagu i utehu koju je pronašla u veri, zahvaljujući dragom Alahu. Otvoreno je podelila duboku tugu koju oseća kao majka koja je izgubila voljenog sina.

Lejla je takođe spomenula da je suočena s osudama i ogovaranjima od strane pojedinaca, ali je hrabro izrazila odlučnost da nastavi sa svojim radom. Od 15. decembra, planira se vratiti izvođenju na scenu i ispuniti zakazane nastupe. Izrazila je zahvalnost svojoj publici koja joj pruža podršku i poverenje, obećavajući da će dati sve od sebe na svakom nastupu. Njene reči odražavaju duboku emotivnu borbu, ali i hrabrost i odlučnost da se suoči s životom nakon nepojmljivog gubitka. Ovaj otvoreni pristup može poslužiti kao inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične teškoće, pokazujući da muzika i podrška zajednice mogu biti izvor snage i isceljenja.

Lejla Leky, pevačica čiji je talenat prepoznat širom Balkana, ima bogatu karijeru i veliki broj obožavalaca. Njen muzički opus i izvođački stil doprineli su njenom prepoznatljivom imenu u svetu zabavne industrije na Balkanu.

Lejla je svojom muzikom osvojila srca publike, a njen izuzetan glas i emotivna interpretacija pesama čine je jednim od istaknutih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni. Njene pesme imaju snažnu emotivnu notu, a autentičan pristup muzici doprinosi njenom jedinstvenom pevačkom izrazu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here