Jelena Karleuša, poznata muzička diva, poslednjih dana privukla je veliku pažnju na Instagramu svojim inspirativnim pričama i humanim gestovima. Iako je poznata po svojim konfrontacijama s drugim osobama na društvenim mrežama, također se ističe kao osoba s velikim srcem. Osim što je aktivna u dobrotvornom radu, Karleuša je poznata kao zagovornik prava životinja i vegetarijanka.

Nedavno je na njezinom Instagram profilu objavljena fotografija na kojoj pruža njegu malom mačiću u veterinarskoj klinici. Ova fotografija naišla je na brojne pohvale i podršku od njezinih obožavatelja. Pevačica također trenutno pruža njegu psu po imenu Alfa, koji je pretrpio strašne ozljede uslijed nehumanog postupanja. Zaintrigirana je stranicom na Instagramu koja se bavi brigom o životinjama i preuzela je financijsku odgovornost za Alfin oporavak.

Organizacija za zaštitu životinja nedavno je objavila znatnu donaciju od strane Jelene Karleuše, unatoč njezinoj prvotnoj želji da to ostane privatno. Njezina humanitarna pomoć i predanost zaštiti životinja očito su vidljive iz njezinih mnogobrojnih djela koja pokazuju njenu suosjećajnost prema ugroženim i napuštenim životinjama.

Alfa, pas koji se sada nalazi pod skrbi i zaštitom Jelene Karleuše, postao je simbol njezine neumorne borbe za prava životinja i iscjeljenje. Nakon operacije pod anestezijom, Alfa je svjetlo primio u svoj život, zahvaljujući predanosti i naporima Karleuše. Organizacija za zaštitu životinja izrazilo je svoje oduševljenje i zahvalnost Jeleni za izuzetnu donaciju koja je pomogla mnogim životinjama. Važno je istaknuti da je Jelena prošle godine usvojila napuštenog psa iz iste organizacije, čime mu je osigurala sretan i bezbrižan život. Njezina podrška, kako financijska tako i emocionalna, predstavlja nadu i sigurnost za mnoge životinje. Jelena Karleuša, svojim neumornim zalaganjem i suosjećanjem prema životinjama, pokazuje da je moć dobrote uvijek jača od zla koje je pretrpjela.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here