Veza između Ane Ivanović i Novaka Đokovića, dugogodišnjih prijatelja iz detinjstva, oduvek je intrigirala javnost. Njih dvoje su bili izuzetno bliski u prošlosti, ali razlozi za prestanak njihovog prijateljstva ostali su misterija, jer ni Ana ni Novak nikada nisu javno komentarisali ovu temu.

Ovo je samo povećalo radoznalost i spekulacije oko razloga za njihov raskid. Intenzitet navodne svađe između Ane Ivanović i Novaka Đokovića postao je još veći nakon Novakove svadbe, jer Ana nije bila prisutna na tom događaju. Slična situacija se ponovila kada se Ana udala za Bastiana Schweinsteigera, što je dodatno podstaklo glasine o njihovom razdoru. Primetno je da je sve manje zajedničkih fotografija, zajedničkih nastupa u televizijskim emisijama i partnerskih treninga između Ane i Novaka.

Ove aktivnosti su postale sve ređe, što je izazvalo spekulacije o razlozima njihovog sve većeg udaljavanja. Iako mnogi spekulišu o njihovim razmiricama, kada ih mediji pitaju o tome, i Ana i Novak imaju samo pozitivne stvari da kažu jedno o drugom. Postoji mišljenje da je glavni izvor njihovog otuđenja potekao iz Anine prethodne veze sa Marcom Stilitanom, njenim bivšim dečkom. Nolet i Ana su se prvi put upoznali preko Marka, i iako su ona i Marko prekinuli vezu, Novak je zadržao blisko prijateljstvo sa njim.

Mediji su ranije tvrdili da je to mogao biti uzrok svađe između prijatelja, jer je Novak ostao verni prijatelj Marku i nakon što je Ana okončala njihovu vezu. Navodno je Novak čak prigovarao Ani što se nepravedno ponašala prema Marku, što je dodatno pogoršalo odnos između njih. Bez obzira na sve promene koje su se dogodile, možemo zaključiti da se dinamika između Ane Ivanović i Novaka Đokovića promenila tokom vremena.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here