Već skoro 40 godina Ceca Ražnatović je u samome vrhu srpske estrade, i iza sebe do sada ima veličanstvenu karijeru, te veliki broj hitova koji su i danas veoma slušani. Ona je i dalje itekako aktivna sa svojim nastupima, a njenoj uspješnoj karijeri je svakako pomogao i brak sa Željkom Ražnatovićem, koji je do svoje smrti bio jedan od moćnijih ljudi u Srbiji, te je bio poznat kao pripadnik kriminalnog svijeta, a u nekim državama u regiji je bio tražen kao ratni zločinac. On je svojim uticajem pomogao Ceci na njenim počecima da stalno bude u medijima, na televiziji, a mnoge njene koleginice su u to vrijeme bile zabranjene, što je svakako pomoglo da se Ceca vine do samoga vrha.

Ona je sa Arkanom dobila i dvoje djece, sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su bili mali kada je njihov otac ubijen 2001. godine. I Veljko i Tasa su na osnovu popularnosti svojih roditelja postali poznati, te su veoma popularni i na društvenim mrežama, i o njima dvoma se zna mnogo toga. Ipak, Cecini roditelji se baš i ne vole pojavljivati u javnosti i malo toga se zna o njima, kao i kako izgledaju.

Sada se pojavila jedna fotografija na društvenim mrežama koja je nastala kada je Veljko bio mali, a na kojoj se može vidjeti Cecina majka Mira, koja je prava dama, te izgleda da je Ceca naslijedila od nje svoju ljepotu. Ceci su njeni roditelji, pored njene sestre Lidije najveća podrška u svemu što radi, te ima njihovu bezuslovnu ljubav i podršku, mada je Ceca isticala kako je njena majka bila veoma stroga kada su ona i Lidija bile djeca.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here