Ana Nikolić nedavno je bila u centru medijske pažnje zbog burne veze sa svojom majkom Milijanom. Prema izveštajima, njih dve su imale više sukoba, a mnogi su povezali ove nesuglasice sa Aninim problemima sa alkoholizmom. Navodno je došlo do incidenta koji je kulminirao izbacivanjem majke iz njihovog zajedničkog doma. Pevačica je takođe bila deo skandala zbog privatnih snimaka koji su procurili u javnost, na kojima je prikazala povrede lica svog bivšeg kolege Saše Mirkovića, tvrdeći da je njen trenutni zdravstveni problem posledica majčinog uticaja.

Naš tim je odlučio da istraži njihov odnos i posetio naselje gde Milijana živi. Komšinica iz obližnjeg kozmetičkog salona izrazila je komentare o njihovom odnosu, koji nije bio prijateljski. Ana i Milijana se nisu viđale godinama, iako je Ana ranije često posećivala majčin fitnes studio. Međutim, prošla je više od godinu dana otkako je bila tamo. Njihov odnos se pogoršao, a Ana je prestala da komunicira sa majkom zbog negativnog uticaja koji veruje da je uzrok njenih problema. Naša sagovornica se nada pomirenju u budućnosti, iako je njihov odnos oduvek bio buran, što je dobro poznato u tom delu grada.

Milijana je često viđena u komšiluku, ali se izbegava da sretne Anu. Tokom naše posete, primetili smo Milijanu kako sedi na klupi u blizini Beogradskog dramskog pozorišta, u blizini svoje kuće. Dok je razgovarala telefonom, nije želela da komentariše odnos sa ćerkom i ubrzo je napustila prostor. Posle toga je ušla u obližnju apoteku i tamo ostala neko vreme.

Uporedo sa svim ovim izazovima, Milijana i dalje izgleda izuzetno dobro, iako ima sedamdeset godina. Ana je nedavno optužila svoju majku za povrede koje su šokirale javnost, čak je istetovirala njeno ime na svom telu. Ana je takođe izrazila protivljenje psihijatrijskim dijagnozama i odbijanje lečenja, okrivljujući osobu koja ju je odvela kod lekara za svoje trenutno stanje. Svoju frustraciju je izrazila citirajući izreku da dobre namere mogu dovesti do katastrofalnih posledica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here