Popularna pjevačica Milica Pavlović je svoju karijeru započela učešćem u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda . Ona je jedna od rijetkih takmičara koja je nakon Zvezdi Granda nastavila svoju muzičku karijeru sa velikim uspijehom , a danas je jedna od natraženijih pevačica , jer zna da napravi odličnu atmosferu.

 

 

Milica iza sebe ima veliki broj hitova i svojom pozitivnom enegijom i izgledom ne prestaje da zanima javnost . Milica j zahvaljujući svom talentu , trudu i radu , kao i činjenici da je trenutno jedna od najtraženijih ali i najplaćenijih pjevačica na estradi .

 

 

Naime pjevačica je čak od svoje zarade vrlo brzo sebi kupila stan u Beogradu . Milica je rođena u Švicarsoj ali je nakon razvoda svojih roditelja odrasla u rodnom selu njenog oca koje se nalazi u blizini Leskovca , gdje su je odhranili baka i djed. Milica je poznata po tome a se nikada nije stidjela svojih korjena , i vie puta je izjavila da je presretna što je odrasla upravo u ovome selu i uvijek ga sa radošću i poštovanjem pominje.Milica je jako bila vezana za baku i djeda koji su je othranili te kada su oni umrli to joj je vrlo teško palo . Pjevačica sa svojim oce ima kontakt , dok sa majkom nema i ne želi da ima , jer ona smatra da ju je majka ostavila , iako komšije iz nenog sela spominju da je njena majka dolazila kada je ona bila mala , htjela je da je vidi , ali joj nisu dozvolili. Milica trenutno živi sama u svom stanu u Beogradu , ali vrlo rado odlazi u skromnu kuću u kojoj je odrasla.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here