Snežana Babić Sneki je poznata pevačica koja je ostavila svoj trag na balkanskoj narodnoj sceni, posebno svojim pesmama iz sredine 80-ih godina prošlog veka. Iako su je mnogi pamtili po dugim nogama i zgodnom telu, ona je uspela da opstane na sceni zahvaljujući svojem talentu i popularnosti svojih pesama.

Sneki je u prošlosti bila u braku sa Miloradom Babićem, koji je bio znatno stariji od nje. Taj brak je trajao samo 2 godine, a nakon razvoda Sneki se više nije udavala. Iako veruje u ljubav, ona izražava sumnju u sam institut braka, smatrajući da ako se ljudi vole, nema potrebe za potpisivanjem različitih papira. Ona je fokusirana na stvaranje komfornog života i okruživanje pozitivnim i sjajnim ljudima.

Snežana Babić Sneki je tokom godina razvila široku bazu fanova svojom muzikom, ali je također otkrila da ima talent i za slikanje. Iako ne smatra slikarstvo svojim imperativom, ova strast je spontano pronašla put do nje i postala deo njenog života. Sneki slikanje posmatra kao kreativan izražaj i način da prenese svoje emocije na platno. Njen pristup slikanju je opušten, slikajući samo kada je inspirisana i kada ima nešto posebno da kaže kroz svoje slike. Slika u svom prostoru koji naziva “sunčana soba”, gde ima dovoljno svetlosti i oseća se inspirisano.

Iako ne planira organizovati izložbe svojih slika, Sneki uživa u procesu slikanja i pronalazi zadovoljstvo u stvaranju umetničkih dela. Za nju slikanje predstavlja izvor radosti i opuštanja, omogućavajući joj da se izrazi na drugačiji način. Sneki priznaje da je slikanje za nju lični izazov i način da otkrije svoju kreativnost. Iako ne želi da se takmiči sa profesionalnim umetnicima, ona ističe da je slikanje deo njenog života koji joj donosi unutrašnje zadovoljstvo i slobodu izražavanja

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here