Pjevačica Ilda Šaulić je ostvarila uspješnu karijeru. Svj talenat za pjevanje je naslijedila od oca , pokojnog kralja muzike Šabana Šaulića , koji je život iuzgubio u saobraćajnoj nesreći kada se vraćao sa nastupa. Ilda je osim u poslovnom planu , veoma uspješna i u privatnom životu. Poznato je da je ona u skladnom braku sa svojim partnerom Bojanom Vučkovićem , sa kojima ima i kćerku Emu , koja je kruna njihove ljubavi .

 

 

Ilda i Bojan su zbog Bojanovih poslovnih obaveza česo razdvojeni , pa žive na relaciji Srbija , Amerika , ali kako sada izgleda morat će se skrasiti u glavnom gradu Srbije , jer ulaze u vrijednu fazu svoga života. Naime , pjevačica i njen suprug su nedavno svoju kćerku Emu upisali u prvi razred osnovne škole , a kako je pjevačica za lokalne medije ispričala , ona je veoma ponosna , što njena kćerka u septembru kreće u školu .Ildina kćerka je sada iz preškolskog obrazovanja prešla u školu , i nedavno je njena vaspitačica pohvalila Ildinu kćerku , te rekla da je sve uredu i da je spremna za polazak u prvi razred.

 

 

Pjevačica je istala da je ovaj uspieh rezultat zajedničkih napora porodice i predškolske ustanove . Ilda smatra da e prelaz u školu djeci treba da bude nesmetan i ugodan , te da im svaka ocjena treba biti pozitivno iskustvo, jer se tada počinju graditi kao ličnosti. Prema onome što možemo vidjeti na društvenim mrežama Ilda je jako posvećena svojoj porodici , te svoju kćerku nastoji odgajati onako kako su nju odgajali njeni roditelji. Iako sada nije isto vrijeme kao nekada , i odgajati dijete u današnjem vremenu je veliki izazov.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here