Poznati pjevač Željko Joksimović je prije nekoliko godina pokrenuo svoju privatnu televiziju. Prije tri sezone, njegova televizijska mreža “K1” izdala je najavu koja je oduševila publiku: omiljeni voditeljski dvojac Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević se nakon tri uspješne godine vraća u emisiju “Kec na jedan”. Međutim, nedavna vijest o sukobu između Jeftanovićeve i Jakovljevića, koji je rezultirao prekidom njihove voditeljske suradnje, razočarala je mnoge gledatelje.

Prema medijskim izvještajima, voditeljica je donijela odluku o napuštanju projekta nakon nesuglasica s kolegom na poslu tijekom emitiranja nove sezone emisije “Kec na jedan”. Zbog ovog spora, više se nije pojavljivala u emisiji “Kec”. Aleksandra Jeftanović rođena je 29. listopada 1975. u Ljubljani. Tijekom svog života živjela je u nekoliko različitih gradova, uključujući Šabac, Novi Sad, Madrid i Beograd.

Nakon uspješne audicije između 1.500 kandidata, osigurala je voditeljsku poziciju na RTV Pink. Njezina karijera kao voditeljice započela je 1996. godine kad je preuzela vođenje emisije “Siti”, nakon čega je uslijedio niz drugih emisija poput “Siti klub”, “Sav taj Pink”, “Da pradremo na ti” i drugih. Od 2009. godine reality show “Farma” stekao je ogromnu popularnost i pohvale gledatelja. Također je bila predstavljena u časopisu FHM 2008. godine. Pored toga, vodila je i bila autorica emisije “Pink Target” koja se emitirala na televiziji Pink.

Sredinom 2020. godine najavljena je tranzicija u kojoj će preći na kanal “K1”. Voditeljica je obavijestila medije da više nije dio ekipe emisije “Kec na jedan” i da je trenutno u pregovorima za novu emisiju koja će se emitirati vikendom. Što se tiče nesuglasica između Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića, čini se da su one izgladile, ali Boško Jakovljević je dao javnu izjavu novinarima tvrdeći da izvješće nema utemeljenja u stvarnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here