Bivša učesnica rijalitija, Tara Simov, nedavno je odlučila da poduzme nekoliko kozmetičkih zahvata kako bi se osjećala bolje nakon što je postala majka pre nekoliko meseci. Njen proces “remonta” privukao je pažnju njenih brojnih pratioca na društvenim mrežama, a Tara je bila otvorena u vezi ovih promjena u svom izgledu.

Nakon što je prošla kroz izazovan period kada je prekinula vezu sa ocem svog deteta, Danilom, odmah nakon porođaja, Tara se kasnije pomirila s njim. Ova turbulentna promena u njenom životu izazvala je mnogo stresa i emocionalne napetosti. No, nakon krštenja deteta, odlučila se za promene na sebi i bila je zadovoljna rezultatima.

Javno je obavestila svoje fanove o tome da je odlučila da dopuni i poveća usne te se također odlučila za botoks. Tara nije krila svoje “novo lice” i istakla je koliko je srećna zbog tih promena.Nedavno je također uredila svoje zube, uradivši fasete, što je dodatno doprinijelo njenom osećaju zadovoljstva sopstvenim izgledom.

Pored kozmetičkih promena, Tara Simov je nedavno postala majka sina Nikolija, zajedno s partnerom Danilom. Taj period života nije bio lak, ali je, kako ističe, dobila veliku podršku od svoje svekrve Marije, koja ne samo da uživa u ulozi bake, već i pruža savete i podršku mladom paru.Ovim promenama u svom izgledu, Tara je istakla svoju volju da se oseća bolje u svojoj koži i srećna je što je pronašla podršku u porodici dok se prilagođava novim ulogama u svom životu.Tari želimo puno sreće i uspjeha sa njenim daljim operacijama koje se nadamo neće uništiti njeno zdravlje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here