U današnjem dobu, teško je pronaći osobu koja ne koristi skandale kako bi postigla slavu. No, karijera Dragane Mirković je svijetli primjer uspjeha, bez mrlje od kontroverzi. Ova talentirana folk pjevačica ima sreću da je okružena obiteljskim okruženjem ispunjenim ljubavlju i podrškom. Njen suprug Toni Bijelić i njihova djeca Marko i Manuela stalni su izvori ljubavi i inspiracije. Osim toga, posebno mjesto u njenom srcu zauzima njena sestra Dušica Krumov, čija je veza s njom neraskidiva.

Iako je sestra Dušica sestre Dragane poznata javna osoba, Dušica sama cijeni svoju privatnost, što objašnjava i rijetke trenutke kada se pojavljuje na društvenim mrežama i u javnosti sa svojom poznatom sestrom. No, prošlog vikenda je došlo do iznimke u tom pravilu, kada je Dragana na svom Instagramu podijelila video u kojem dvije sestre slave na obiteljskom vjenčanju. Mnogi su primijetili izvanrednu sličnost između sestara, posebno u njihovim osmjesima. Bilo je vidljivo da su se obje dobro zabavljale na vjenčanju i uživale u međusobnom društvu. Iako žive u različitim zemljama, Dušica i njena sestra održavaju blisku vezu redovitim kontaktom i posjetama kad god je to moguće.

Dušica je neizostavni član tima na televiziji Dragane Mirković i njenog supruga te im je desna ruka i pouzdan partner. U rijetkom obraćanju medijima, izrazila je ponos zbog sestrinih uspjeha i istaknula da je uspjeh Dragane u akademskom radu rezultat njene predanosti, talenta i ljubavi prema narodnoj kulturi. Također je podsjetila na trenutak kada obitelj, uključujući njezinu voljenu sestru, nije mogla prisustvovati vjenčanju Dragane s Tonijem 1999. godine zbog sankcija koje su bile na snazi u Srbiji. Vjenčanje je održano na skroman način u općinskoj vijećnici, jer je broj uzvanika bio ograničen zbog viznih ograničenja.

Iako je Toni austrijski državljanin od rođenja, Mirković nije mogla dobiti vize za svoju obitelj sve dok njihova zajednica nije bila pravno priznata. Pozivnice su bile ograničene na samo dvadesetak osoba, čak ni neki Tonijevi rođaci nisu mogli prisustvovati vjenčanju. U prethodnom intervjuu za medije, Dragana Mirković je opisala svoje vjenčanje kao najzanosniji i najromantičniji trenutak u svom životu, unatoč svim preprekama koje su ih pratile. Istaknula je kako je taj trenutak bio ispunjen pravom ljubavlju i srećom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here