Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, popularan estradni par, već više od deset godina uživa u sretnoj vezi. Tijekom tog dugog razdoblja, njihova ljubav je blagoslovljena dolaskom dviju predivnih kćeri blizanki. Iako su živjeli u pretežno ženskom okruženju, par je maštao o proširenju obitelji dječakom kako bi unijeli ravnotežu u svoju obiteljsku dinamiku. Međutim, takvo čudo još se nije dogodilo, no Sloboda je svojim intrigantnim objavama na društvenim mrežama često privlačila pažnju javnosti.

Posljednjih mjeseci, glumica je izrazito aktivna na Instagramu, a nedavna objava iz njezine obiteljske kuće probudila je znatiželju mnogih. Na slici se prikazuje draga prijateljica koja ljulja šarmantnu bebu, što je potaknulo razmišljanja o tome želi li poznata glumica krenuti na put majčinstva i imati vlastito dijete.

Na fotografiji, mladić mirno spava u zagrljaju nepoznate žene, a Sloboda nije mogla odoljeti želji da taj trenutak podijeli sa svojim vjernim pratiteljima na društvenoj mreži. U opisu fotografije, popraćene emotikonom anđela, glumica dijeli svoj divan i nesvakidašnji dan proveden u najslađem društvu.

Ova dirljiva objava brzo je osvojila srca njezinih pratitelja, koji su odgovorili lijepim komentarima, između ostalog izražavajući želje da i ona doživi isto veselje poput nje. No, hoće li Sloboda i njen partner krenuti na ovo uzbudljivo putovanje i proširiti obitelj još jednim djetetom, ostaje za vidjeti. Ono što je sigurno jeste da je Vojin presretan i nestrpljivo iščekuje svaki novi korak svoje voljene. Vjeruje da je ona iznimna majka za njihove kćeri, što je čini idealnom kandidatkinjom za ovaj novi dodatak njihovim životima. Njihova ljubav i sreća očito ne poznaju granice, a odluke o proširenju obitelji donosit će kad bude pravo vrijeme za to.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here