Život Anđelke Prpić privlači pažnju javnosti već više od petnaest godina, čineći je intrigantnom temom za novinare tabloida. Unatoč tome, glumica se dosad nije suočila s lažnim vijestima iz prve ruke. No, izrazito joj smeta kada se o njenim najbližima šire neistine.

Anđelka se udala za Darija Prpića, uglednog ugostitelja iz okolice Senja u Hrvatskoj, 2011. godine. Zanimljivo je da su se upoznali u baru u kojem je on radio, a kako bi izbjegla pitanja o svojoj glumačkoj karijeri, Anđelka se predstavila kao bankarica. Sljedeće godine su postali roditelji sina Jakše. Iako je poznata po svom profesionalnom radu, privatno Anđelka voli gledati srpske komedije zbog njihovog smisla za humor.

Nakon osam godina braka, par se razveo, a Anđelka nije željela komentirati glasine koje su se pojavile u domaćim tabloidima. Nedavno je u medijima odjeknula vijest da je Anđelka ponovno trudna, iako nije bila u braku, i da je u vezi s Markom Žugićem, najboljim prijateljem njenog bivšeg muža. Anđelka nije skrivala svoju vezu s Markom, a nedavno su postali roditelji kćerkice kojoj su dali neobično ime – Čarna.

U potpunoj tajnosti, Anđelka Prpić i Marko Žugić su se vjenčali 8. rujna. Slavlje je bilo nekonvencionalno i intimno, s dvadesetak najbližih prijatelja i rodbine. Proslavu su organizirali u restoranu na zemunskoj pijaci, koji je bio ukrašen posebnim ukrasima, lampionima, sjedećim rasporedima i cvjetovima u boji slonovače. Osim obitelji, na svečanosti su prisustvovali i neki poznati poznanici, uključujući Mariju Kilibardu, Anju Mandić i Slavka Beleslina. Intimno je najljepše i najromantičnije kako ističe ova veoma poznata i duhovita glumica. U svakom slučaju želimo im puno sreće i sve najljepše.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here