Premijera filma “Nedelja”, koji govori o djetinjstvu i počecima karijere Džeja Ramadanovskog, planirana je za 6. prosinca. Međutim, iznenađujuće je što se na premijeri nije pojavila niti jedna osoba iz Džejeve obitelji. Kako bi razjasnili ovo pitanje, novinar Nemanja Vujičić iz emisije “Premijera vikend specijal” razgovarao je s Marijom Ramadanovskom, Džejevom kćerkom, koja je riješila sve nedoumice o njihovom odsustvu s tog događaja.

Marija je objasnila da nisu bili pozvani na taj događaj jer nisu znali ni kada će se održati. Prema njezinim riječima, prezentacija trejlera bila je samo za medije, iako su u kontaktu s produkcijom filma i informirani o većini događanja. Nisu bili uključeni u stvaranje scenarija, iako su dobili primjerak. Marija je dodala da je tada bila premala da bi se sjećala tog razdoblja u životu svog oca, budući da se film bavi vremenom do 1992. godine, a scenarij su radili Džejevi prijatelji. Govoreći o Džejevom karakteru, Marija je opisala svog oca kao posebnog čovjeka i velikog borca. Istaknula je da ju je naučio kako prolaziti kroz život s pozitivnim stavom i kako se suočavati s izazovima. Džejeva radostna narav i nepokolebljiva snaga ostavili su dubok trag u njoj. Unatoč njegovoj smrti, ona i dalje osjeća njegovu prisutnost.

Na kraju je razgovarala o mogućem nastavku filma. Iako nije glumica, izrazila je spremnost da glumi samu sebe ako to bude potrebno. Međutim, dodala je da se sa tim ne bi šalila i da sumnja da će doći do nastavka filma u bliskoj budućnosti. Džeja Ramadanovskog je opisati kao nezaboravnog umjetnika gotovo nemoguće pretjerati. Njegova glazba i nevjerojatni talenat ostavili su neizbrisiv trag na glazbenoj sceni Balkana. Rođen u Bosni i Hercegovini, Džej je svojom nevjerojatnom vokalnom sposobnošću i karizmom osvojio brojne obožavatelje diljem regije.

Džej je bio glazbeni genij koji je stvarao pjesme koje će zauvijek živjeti u srcima njegovih obožavatelja. Njegove emotivne balade i zarazni ritmovi nisu samo zvučali prekrasno, već su često prenosili duboke i univerzalne poruke koje su se svatko mogao poistovjetiti. Njegov glazbeni opus proteže se kroz različite žanrove, uključujući pop, rock, i narodnu glazbu, čime je pokazao svoju raznolikost i širinu talenata. Pjesme poput “Nek’ se odvikavam” i “Čija si” samo su neki od njegovih evergreena koji su ostali prisutni u svakodnevnom životu ljudi i desetljećima nakon njihova prvog izdanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here