Goca Lazarević je izazvala oduševljenje. Iako se bliži osmoj deceniji života, Goca je pokazala svoje izvanredno telo. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi crnu plažnu haljinu ispod koje se nazire crni bikini. Ova slika izazvala je mnoštvo komentara.Mnogi su se divili njenom izgledu i govorili kako godine nemaju uticaja na nju. Komentari su se nizali, a neki su čak predlagali Goci da se uda za njih. Podsetimo, nedavno je Goca u emisiji RTS Ordinacija podelila svoje iskustvo suočavanja sa menopauzom već u 32. godini.

Istakla je da je srećna što je pre toga uspela da rodi decu. Smatra da je stres bio uzročnik rane menopauze. Neprijatnost tog perioda bila je naglo i konstantno znojenje, koje je izazvano jakim adrenalinom. To je bilo vrlo neugodno pred publikom i kamerama, ali Goca je naučila da se navikne na to. Tek kada je napunila 40 godina, skrenuta joj je pažnja na to. Tada je uzimala hormonsku terapiju kako bi veštački izazvala menstrualni ciklus sve do 50. godine života.

Glavna briga bila joj je da joj se glas ne promeni, što je bio osnovni problem. Živela je u velikom stresu i samo je razmišljala o tome kako da prevaziđe taj izazov, istakla je Goca.Goca Lazarević je poznata pevačica sa izuzetno dugogodišnjom karijerom.Njeno ime je postalo sinonim za vrhunski vokal i muzički talenat. Svojom izuzetnom interpretacijom i emotivnim izvođenjem, Goca je osvojila srca publike širom regiona.

Kroz decenije rada, Goca je ostvarila brojne hitove koji su postali neizostavni deo jugoslovenske i srpske muzičke scene. Njene pesme su ispunile radio i televizijske emitovanja, a njeni koncerti su privlačili ogroman broj obožavalaca. Pored svoje muzičke karijere, Goca je takođe bila prisutna i na televiziji kao voditeljka i učesnica raznih muzičkih takmičenja. Njen šarm, harizma i profesionalnost su je učinili omiljenom ličnošću među gledaocima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here