Dara Bubamara, popularna pjevačica koja je posljednjih godina uživala u svom životu, ostavljala je značajan trag svojim zanosnim nastupima na pozornicama širom svijeta. Ona je uživala u obogaćujućim putovanjima, upuštala se u veze s mlađim partnerima i prepustila se ekstravagantnim poklonima. Posebno je privukla pažnju medija svojom romantičnom vezom s Tonijem, koji je više od dvadeset godina mlađi od nje.

Dara je pokušala uspostaviti stabilan bračni život, ali je bila suočena s neuspjehom u dva navrata. Godine 2008. udala se za Milana Kesića, oca svog sina Konstantina, ali brak se pokazao kratkog vijeka. Slično tome, njen prvi brak sa Lazarom Dugalićem također je završio neuspjehom, što je rezultiralo razvodom 2007. nakon turbulentnih zajedničkih godina. Dara je 2002. godine tajno prihvatila bračnu ponudu svog voljenog partnera Lakija.

Kada je Laki sledeće godine osuđen za nedozvoljen prevoz vozila u Njemačkoj, Dara ga je ne samo posećivala u zatvoru, već je žestoko branila njegov ugled u medijima. Bila je nepokolebljiva u svom uvjerenju da je Laki nevin i da nije počinio nikakva krivična djela.

Ipak, njihova veza nije izdržala test vremena, iako je Dara Bubamara iskazivala duboko divljenje prema svom izabranom partneru. Lazar Dugalić je nakon toga nestao iz očiju javnosti, ali nedavno saopštenje za medije ponovo je privuklo pažnju, posebno u vezi sa pravnim sporovima. Također su se pojavile glasine o njegovom potencijalnom ulasku u političku sferu. Međutim, nakon toga ponovno se povukao iz očiju javnosti, a najnovije slike objavljene na njegovom Facebook profilu “Knez Lazar Dugalić Laki” pokazuju snimke snimljene u okviru Predsjedništva Srbije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here