Prema izveštajima srpskih medija, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj neće organizovati zvanično venčanje u Beogradu nakon njihove privatne crkvene ceremonije i slavlja. Umesto toga, par je odlučio da organizuje veliki događaj u Španiji krajem decembra tokom planiranog Gudeljovog odmora. Cilj ove odluke je da se izbegnu dve odvojene proslave i umesto toga organizuje jedno veliko slavlje. Planira se da to bude luksuzan događaj.

Oko 50 ljudi će biti pozvano na ovu veliku proslavu. Anastasijina porodica će uključivati njenu majku Cecu, tetku Lidiju i njihove porodice. Pored toga, biće pozvani Veljko, Bogdana, sedam-osam njenih najbližih prijatelja i njen kum. Gudelj će pozvati svoju porodicu i kolege sportiste iz svog kluba. Luksuzni hotel u Sevilji već je rezervisan za kraj decembra. Anastasija je već počela da organizuje dolazak svojih gostiju iz Beograda, uključujući rezervaciju avionskih karata i nekoliko dana smeštaja u hotelu gde će biti dočekani.

Važno je napomenuti da su Ražnatovići izuzetak u ovom aranžmanu jer imaju finansijske resurse da pokriju svoje troškove. Međutim, zajednički prijatelji Anastasije i Ražnatovića neće moći da sebi priušte sve troškove. Planira se da proslava uključuje i civilno venčanje, gde će Anastasija zvanično uzeti prezime Gudelj. Trenutno je u procesu odabira haljine koju će nositi na dan venčanja. Haljina neće biti tradicionalna venčanica, već će ličiti na onu koju je nosila na crkvenom venčanju u Srbiji. Razmatra se čak i mogućnost izrade haljine po meri od strane poznatog dizajnera. Dok je Nemanja zauzet fudbalskim obavezama, Anastasija je preuzela ulogu odabira njegove odevne kombinacije za ceremoniju.

Par planira da promeni odevne kombinacije nekoliko puta tokom svadbenih svečanosti, a Anastasija će imati tri različite haljine. Jelovnik za svadbeni prijem odražava Anastasijinu želju da španski gosti dožive srpsku kuhinju. Pored tradicionalnih španskih jela, na meniju će biti i lokalni specijaliteti. Kako bi osigurali autentičnost srpske kuhinje, dva beogradska kuvara će otputovati u Sevilju nekoliko dana pre venčanja kako bi pripremali jela. Iako porodice Ražnatović i Gudelj nisu aktivno uključene u pripremu venčanja, obavešteni su da će krajem decembra biti deo posebnog dana za srećan par. Ostaje da se vidi kako će reagovati Nemanjina majka i sestra i da li će prisustvovati događaju, koji će biti otkriven krajem godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here