Pjevačica Milica Todorović , vrlo često iznosi činjenicu da se veoma ponosi sa svojim roditeljima, a nikada nije krila čime se bavi njen otac. Jako često na druptvenim mrežama dijeli najsmješnije tenutke koje provodi sa svojim mamom i tatom. Poznato je da je Milica miljenica publike , i gdje god da se pojavi , ona uvijek napravi odličnu atmosferu, i njene žurke su za pamćenje.

 

 

Naime , zbog posla kojim se bavi , Milica jako mrijetko provodi vrijeme sa svojom porodicom , a kada ima priliku za to , onda se trudi da to vrijeme iskoristi najbolje što može. Inače , Milicin otac radi a jednoj benziskoj pumpi u centru Kruševca , te je zbog svoje duhovitosti , postao velika zvijezda na Instagramu.
-Jao još će ispasti da sam veća zvijezda od Milice . Znam da sam popularan , to me moja žena i kćerka snimaju pa prave šege samnom. Ljudima se to sviđa , dolaze ovdje jer svi znaju gdje radim.-Rekao je Milan , pa dodao kako mnogi dođu kolima , zaustave se i onda ga snimaju za Instagram , Tik tok , slikaju se s njim , a njemu je to simpatično i ne ljuti se.

 

 

Milan je istakao da mu kćerka veoma nedostaje , te da je ona najčešće u Beogradu zbog posla , ali da je posjećuje majka i sestra. Milan zna da njegova kćerka puno radi , i da svrati da ga vidi kada ugrabi vremena . Milan je sa novinarem pričao , potom se izvinuo , jer je morao da ide , kako kaže stvorio se pduži red na pumpi , a mnogi samo kod njega žele da natoče gorivo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here