Na Balkanu je poznato da su majke posebno vezane za svoje sinove , pa kada im dođe snaha, ona nikada ne može biti dobro dobra za njenog sina. Na Balkanu kada običan mladić eli oženiti starletu ili pjevačicu , majkama definitivno ne bude dobro. Naime, 2011.godine, Maja Nikolić je gostovala u rijalitiju Frame, a njezina bivša svekrva je za novine otkrila privatne porodične detalje.

 

 

 

Naime, majka Majinog supruga nikada nije bila obožavateljka pjevačica i pokušavala je odgovoriti na sina od ženidbe s njom. Uprkos njenim protivljenjima, par se vjenčao, i dobio je sina, a nakon razvoda borbe za skrbništvo bila je dugotrajna i mukotrpna. Sud je ocu dodijelio skrbništvo nad djetetom, i to je Maju pokosilo kao majku, a presuda je proglasila nepodobnom za odgoj djeteta, te ona mora snositi težinu odgovornosti.

Žena koja se našla u teškoj situaciji kada je njen sin objavio vjeridbu sa Majom Nikolić, za medije je progovorila i otkrila šok i očaj kada je saznala za tu vjeribu.

 

 

Naime, ona je o Maji tada malo znala i samo je čula glasine da je došla u Beograd iz ruralnog kraja, kako bi nastavila svoju muzičku karijeru. Šuškalo se tada da je od Milorada Vučelića dobio pozamašnu svotu novca za snimanje albuma , ali je Vuk tvrdio da je voli uprkos svemu. Iako su bili zabrinuti , na kraju su im dozvolili da se oženi sa Majom.Naime , bivša svekrva Maje Nikolić ispričala je kako je neugodno prošao njen prvi sussret sa pjevačicom , te da je tada primjetila da je njeno odijevanje neprikladno i pretjerano teatralno. Jednom je stvarno pitala sina da li je Maji kupio otok, dok njegova majka vozi Jugića, rekao joj je da su to izmišljotine.

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here