Anastasija Ražnatović se u davnoj prošlosti podvrgla zahvatu povećanja nosa. Nedavno pojavljivanje Anastasije Ražnatović u centru pažnje proizilazi iz njenih tajnih venčanja, što tek treba da otkrije medijima.Budući da je uticajna figura u očima javnosti, ona se stalno nalazi na čelu zadivljujućih narativa. Štaviše, njena loza kao potomstvo slavne balkanske svetiteljke Cece Ražnatović dodatno doprinosi njenoj privlačnosti. Nacija je željno posmatrala njeno sazrijevanje i evoluciju njene fizičke estetike, što je tema koja iu današnje vrijeme izaziva žestoke rasprave.

 

 

Tasa je graciozno prošla kroz niz poboljšanja lica, o čemu je otvoreno govorila. I Anastasija Ražnatović je pre izvesnog vremena bila podvrgnuta zahvatu oplemenjivanja nosa i nikada se nije stidela da prizna povećanje usana. Opšte je poznato da se ona sada pojavila kao zadivljujuća figura, koja se smatra jednom od najzapanjujućih žena u našoj sredini.

 

 

 

U jednom konkretnom slučaju, Ražnatovićeva je iskreno govorila o svojoj proceduri rinoplastike i širenju zastarjelih fotografija širom interneta. Zadivljujući prikaz iz dubina moje prošlosti naizgled se ponovo pojavio u ogromnim oblastima interneta. Na ovoj dirljivoj slici, snimljenoj u nepunih trinaest godina, našla sam se opterećena težinom od skoro osamdeset kilograma. Ukrašena žalosnim nanošenjem šminke, uočila sam nerafinirani odraz koji je zurio u mene.

 

 

Međutim, važno je priznati da mnogi pojedinci teže skrivanju svojih pravih osjećaja po ovom pitanju. U mom slučaju, otvoreno priznajem da sam i ja imala rezerve prema sopstvenom nosu. Shodno tome, podvrgnuta sam jednoj operaciji nosa kako bih riješila svoje nesigurnosti. Vrijedi napomenuti da moja odluka nije bila isključivo zasnovana na devijaciji nosa, iako je to bio faktor koji je doprinio.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here