Ugledna doktorica i profesorica na medicinskom fakultetu , Darija Kisić , je u novom sazivu vlade dobila i ministarsko mjesto u sektoru za brigu o porodici i demografiji.Darija je široj javnosti postala poznata u vrijeme pandemije korona virusa , kada je bila član medicinskog dijela kriznog štaba i upravo ona je svaki dan na konferenciji za novinare iznosila najnovije informacije vezane za pandemiju.

 

 

Veliki broj ljudi je tada nije simpatisao , jer je ona uvijek izgledala kao da je sišla tek sa modne piste , dok su grašani bili uplašeni za svoje zdravlje , zatvoreni u svojim domovima , i nikakvi. Zamjerili su joj što je uvijek dotjerana i sređena, pa su tako drutvene mreže bile preplavljene negativnim komentarima o doktorici Dariji. Međutim , doktorica se na to nije obazirala , i ona je u meijima govorila isključivo o poslu , i tada je pokazala koliko je profesionalna.

 

 

Doktorica je svoj privatni život uspješno krila od očiju medija , a samo se znalo da je ona udata za kolegu , sa kojim ima kćerku . U međuvremenu se dogtorica razvela od svog supruga , a njena kćerka Tina je postala maturantkinja , koja je nedavno imala rođendan , i tom prilikom je napunila 19.godina , i kako Darija kaže , ona se sada nalazi na prekratnici života. Još uvijek nije poznato da li će Tina krenuti stopama svojih roditelja i upisati medicinu , ili će se opredijeliti za manekensku karijeru , jer već kako doznajemo ima svoj modni debi , kaa je na reviji nove kolekcije Suzane Perić samouvjereno nosila nove komade. Ona je osuševila sve koji su bili na reviji , i mnogi su komentarisali da je Tina stvorena za svjetske modne piste.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here