Vojin Ćetković je oznati glumac koji je bio u braku sa novinarkom i voditeljicom Natašom Milanović . Ono što se nije znalo je to zašto je novinaraka nakon razvoda od Ćetkovića spakovala kofere i otišla u inostranstvo . Ona se kako saznajemo preselila u Pariz , a u Beograd je dolazila samo s vremena na vrijeme da posjeti rodbinu koja je tu ostala , kao i svoje drugarice, Aleksandru Radović , Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu .

 

 

Svaki put kada bi Nataša došla u Srbiju ona bi se našla sa svojim drugaricama , da se ispričaju , a vjerujemo da im je glavna tema bila bivši partneri , pa tako vjerujemo da se poznata četvorka dotakla i Vojina Ćetkovića . Naime , Nataša i Vojin su se vjenčali 2001.godine , međutim njihov brak nije dugo trajao.. Jedno vrijeme se čak pričalo da je razlog ta njihov ratzvod bila sadašnja Vojinova supruka Sloboda Mićalović.

 

 

Međutim , nakon jedne Vojinove izjave u jednoj popularnoj TV emisiji , stekao se potpuno drugačiji utisak . On je tada izjavio da ne može sebe da zamisli u inostranstvu , da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku sa porodicom , kao i da se najvjerovatnije iz ljenosti i odsustva hrabrosti na taj korak nikada nebi usudio. Dok s druge strane Nataša je oduvijek imala planove za živt van granica Srbie , pa se predpostavlja da su se njih voje razišli zbog različitih mišljenja. Vojin je sada u braku sa Slobodom , s kojom ima dvije prekrsne kćerke bizankinje , koje su sada tinejdžerice. Slobda i Vojin uživaju u skladnom braku sa svojim kćerkama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here