Dok su Nataša Bekvalac i Maja Ognjenović dobro poznate domaćoj javnosti, prva žena Dače Ikodinovića, Anja, ostaje prava enigma. Njihova veza je započela kada su se venčali 2000. godine i uskoro su postali roditelji predivne devojčice po imenu Andrea. Iako je njihova ljubav obećavala trajnost, brak nije izdržao test vremena i završio se razvodom već 2003. godine.

Iako su se Dača i Anja kasnije krenuli svojim putem, javnost je imala vrlo malo prilika da sazna više o prvoj ženi ovog nekadašnjeg sportskog heroja. Dača Ikodinović je o Anji govorio samo jednom, i to u kontekstu svoje rastave od Nataše Bekvalac, kada je pokušao privući pažnju javnosti na nju:Moja prva žena je neverovatno lepa, zašto o njoj niko nije pisao? Senzacionalizam je očigledno ono što privlači – izjavio je tada za medije.

Iako je Dača u više navrata bio medijski eksponiran, Anja je ostala gotovo neprimećena u javnosti. Njihova ćerka Andrea, koja je sada odrasla, verovatno je nasledila nešto od lepote i šarma svojih roditelja. Bez obzira na to, Anja se i dalje čini kao tajanstvena figura u priči o životu i vezama Dače Ikodinovića. Iako je prošlo mnogo godina od njihovog razvoda, ova brakorazvodna priča ostaje delom prošlosti koja intrigira i mami pažnju javnosti.

Dok su Nataša Bekvalac i Maja Ognjenović domaćoj javnosti dobro poznate, prva žena Dače Ikodinovića, Anja, potpuna je misterija koja intrigira mnoge. Njihova veza je započela kada su se venčali 2000. godine i uskoro su postali roditelji predivne devojčice po imenu Andrea. Iako je njihova ljubav obećavala trajnost, brak nije izdržao test vremena i završio se razvodom već 2003. godine. Nakon razvoda, Dača Ikodinović je privukao mnogo medijske pažnje, kako zbog svojih sportskih uspeha, tako i zbog svojih emotivnih veza. Međutim, Anja je ostala gotovo nezapažena u javnosti. Mediji su retko poklanjali pažnju prvoj ženi ovog nekadašnjeg plivačkog šampiona.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here