I danas za vas imamo jendu zanimljivu temu , a o čemu se talno radi saznat ćete u nanstavku . Naime , kada je reč o seoskim momcima koji imaju 40 i kusur godina , kod njih je usamlljenost na jako visokom novozu , a pogotovo kada roditelji ostare , pa svakim dnom očekuju da dobiju unuče . Kada momak se zapita zbog čega je sve sticao u životu , te za šta je se trduio , onda se okrene ka očajnim koraimma . Naime , zasplepljen željom da postabne čovek koji ima sopstvenu porodicu , postane žrtva prevaranata. Naime , naš sagovornik nije pronašao devojku koja bi sa njim delila život na selu , a da je iz Šumadije.

Tako je on krneuo na dobro poznati način , a to je na put Albanije , a iako je ruta dugačka , te je benzin skup , rut nij emogla , a da ne košta 7 hiljada evra koliko je ovaj čovek dao do sada . Naime , mlada nije stigl u Šumadiju , on čak nije ni bioo svestan da je na kraju prevaren, kaže samo da je loše sreće, a njegov rođak je pre nekoliko godina ispričao ovu priču zbog onih koji kreću put albanije po mladu, sa porukom, otvorite oči:

“Moj rođak Ljuba pronašao je tu gospođu koja navodno spaja Albanke i naše momke sa sela koji strahuju da će ostati sami. Morao je tako, neće Šumadinke u sela, radije prodaju kineske krpe mesečno za 15.000, tako valjda misle da su dame. Nije to sada ni bitno, da skratim, moj rođak pođe u Albaniju po mladu” – svedoči sagovornik ovog nemilog događaja od pre nekoliko godina. Osttaak ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here