Ljubavna veza između Larsa Pipen i Markusa Džordana i dalje intrigira javnost, a sada je i sam Majkl Džordan dao svoje mišljenje o tome.Majkl Džordan, legenda NBA-a, izazvao je veliku pažnju javnosti svojom reakcijom na partnerku svog sina. S obzirom na složenost situacije, nije iznenađenje što su ovi događaji postali prava sapunica. Larsa Pipen je bila u braku sa Skotijem Pipenom, takođe NBA legendom i bivšim saigračem Majkla Džordana u Čikago Bulsima, od 1997. do 2021.

Mnogi ističu razliku u godinama između Larsa i Markusa Džordana – ona je starija od sina slavnog košarkaša 16 godina. Međutim, to je samo sitnica. Larsa je okružena brojnim skandalima koji su možda doprineli takvoj reakciji.Kada su nedavno upitali Majkla Džordana da li odobrava vezu svog sina sa Larsom Pipen (48), jednostavno je odgovorio: “NE”. Te reči izazvale su snažan odjek. Njegov odgovor bio je kratak i jasan, što je bilo moćnije od bilo kakvog objašnjenja.

Larsa i Markus su se dotakli ove teme u svom podkastu “Separation Anxiety”. “Da li misliš da je to smešno?” pitala ga je, a on je odgovorio: “Nije smešno, nema ničeg smešnog u tome.” Larsa je izrazila svoje mišljenje da je ova situacija verovatno neprijatna za njenog bivšeg muža i očuha, jer oni imaju svoj odnos, što god on bio. Ona je takođe naglasila da ona i Markus nisu bili deo tog odnosa i da je ovo možda čudno za njih. Ona je izrazila svoju traumu u vezi sa celom situacijom.

Kada se prošle godine saznalo za vezu Larse Pipen i Markusa Džordana, mnogi su predviđali da će ta romansa biti kratkog daha. Međutim, stvari su se odvijale drugačije. Početak njihove veze obeležila je šokantna priča. Magazin “Ju-es vikli” je pisao o tome kako je Larsa flertovala sa Markusovim ocem, slavnim košarkašem Majklom Džordanom, pre nego što je započela vezu sa Markusom.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here