Pre manje od nedelju dana, Anđelka Prpić, glumica koju svi pamte po ulozi Čarne Malbaš u seriji “Žene sa Dedinja”, postala je majka. Ona i njen partner su svojoj ćerki dali prelepo ime Čarna, koje nas podseća na tu popularnu liku koju je Anđelka igrala pre desetak godina. Ta serija je potpuno očarala publiku i otvorila vrata daljim profesionalnim prilikama.

Nakon toga, usledio je sitcom “Andrija i Anđelka”, a od tada, ova prelepa Požarevljanka je neprestano radila na novim projektima. U proteklim godinama, Anđelka je uložila mnogo truda i energije u svoju karijeru, ali čini se da je privatni segment njenog života ipak važniji.Kada je upravo utabala svoj put kao glumica, saznala je da je trudna i potpuno se posvetila dolasku svog novog člana porodice. Čarna je stigla na pravo vreme i oduševila svoje ponosne roditelje, koji se sada prilagođavaju novim obavezama.

Budući da je ovo Anđelkin drugi put majčinstva – ima sina Jakšu iz prethodnog braka, mnogi su pomislili da će odgajanje bebe biti lak zadatak za nju. Već je prošla kroz neprospavane noći i menjanje pelena, pa ništa joj nije nepoznato, ali da li je baš tako?Najnovijom objavom na svom Instagram profilu, ostavila je svoje pratioce sa pitanjem na usnama. Objavila je sliku pamfleta s porukama o majčinstvu, a jedna od njih je glasila: “Majka se ne rađa, nego postaje – daj sebi vremena”. Ovaj gest glumice izazvao je iznenađenje jer nije jasno da li je te reči podrške uputila sebi ili drugim mamama koje trenutno prolaze kroz isto što i ona.

Ovaj gest glumice izazvao je iznenađenje jer nije jasno da li je te reči podrške uputila sebi ili drugim mamama koje trenutno prolaze kroz isto što i ona.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here