Ena Popov, nekadašnja učesnica rijaliti šou programa “Veliki brat”, istakla se svojim lepim licem i šarmom među milion i po prijavljenih kandidata. Nakon izlaska iz kuće, ova atraktivna Novosađanka je uspela da iskoristi stečenu popularnost i ostane prisutna u javnom svetu. Sada radi kao voditeljka i učestvuje na svim većim i značajnijim događajima. Pored uspeha u profesionalnom segmentu, Ena je takođe zadovoljna i na ličnom planu, kao supruga i majka. Nedavno je gostovala u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić, gde je pokazala svoju inteligenciju. Snimci i fotografije iz emisije su se pojavili na društvenim mrežama, otkrivajući estetske intervencije koje je Ena imala.

Na prvi pogled, moglo se primetiti da je bivša učesnica rijalitija promenila dosta toga na svom licu, posebno je izražajan bio nos. Ova promena je privukla pažnju posmatrača i njenih pratioca na Instagramu, koji su podeljeni u svojim komentarima.Neki su pozitivno prihvatili estetske intervencije Ene Popov kao želju za napretkom, dok drugi nisu videli razlog za bilo kakvu promenu, budući da je voditeljka već ranije imala skladne crte lica i sve na svom mestu. Oni su istakli da je verovatno reč o korišćenju filtera.

Činjenica je da ni Ena nije odolela novim trendovima u estetskoj industriji ili mobilnim aplikacijama. Bez obzira na to, eksperiment na njenom licu, bilo da je pravi ili lažni, još jednom je potvrdio njenu lepotu i šarm.

Kako ističe svaka žena treba da bude sređena, nebitno da li je uradila nešto ili ne, ili želi uraditi. Svako treba da drži do sebe na ovaj ili onaj način, nekad to zahtjeva novce ali ne mora uvijek biti tako.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here