U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne dobro poznate teme , a koja se tiče Bogdana Srejovića , zasigurno jedinog poznatog emotivnog partnera popularne pevačice Cece kojeg je predstavila javnosti nakon sm rti Arkana . Naime , on je se nepunih godinu dana od razlaza vratio sebi ,te svojim prijateljima i porodici , pa je nastavi sa navikama , a koje mu dan čine potpunim . Naime , kako saznajemo , na pravi put ga je zbog bola od emotivnog kraha vratila roditeljska ljubav , kao i ljubav prema ćerki Iskri , a koju je dobio u braku sa manekenkom Zoranom Tasovac.

Inače , nakon raskida sa Cecom , on najveći deo slobodnog vremena provodi u druptvu nasledice ,a kojoj jako dobro ide od ruke i da ga nasmeje , pa čak i onda kada mu do smeha uopšte nije . Naime, Cecin bivši je se okrenuo roditeljstvu , pa ne propušta ni jedan bitni ćerkin trenutak , a od rođenja , maskembala i mnogo toga drugog, a čemu jasno može da posvedoči i nedavna fotografija koja je osvanula na Instagramu.

Naime , Srejović je se uslikao sa naslednicom dok koračaju ulicom , a njen stajling je sve ostavio bez teksta , a imali su priliku d apogledaju i ostale slike. Bogdanovo srce je puno što je otac upravo takve jedne devojčice što je i rečima opisao:- Najveća ljubav života mog. Vša mišljenja o ovome možete da ostavite u komentar.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here