Prema pisanju domaćih medija, izbila je nova svađa između Jelene Karleuše i Viki Miljković, a ovog puta razlog sukoba je bio poslovne prirode, o kojem se već neko vrijeme šuška u javnosti. Naime, javno se govorilo da će agencija Viki Miljković biti angažirana za renoviranje Karleušine vile na Dedinju, ali planirana suradnja dviju zvijezda na projektu “Zvezde Granda” sada je propala.

Tokom trajanja “Zvezda Granda”, Jelena je već tada dogovorila s Viki da njen tim sredi njenu kuću na Dedinju. S obzirom na veliku površinu vile i obim posla, Jelena je znala da Viki ima stručan tim i da će koristiti najbolje materijale od renomiranih proizvođača, koje inače nabavljaju samo velike kompanije. Ova neočekivana suradnja iznenadila je mnoge jer Jelena i Viki nikada nisu bile u prijateljskim odnosima, djelomice zbog dugogodišnjih sukoba između Jelenine kume, Svetlane Cece Ražnatović, i Viki Miljković.

Nakon dugotrajnih pregovora, uključujući i smanjenje cijene, Jelena je ipak odlučila odustati od dogovora neposredno prije potpisivanja ugovora. Razlozi za ovaj prekid suradnje nisu precizno navedeni u medijima, ali se nagađa da su mogući razlozi duboki osobni nesporazumi ili nedostatak povjerenja između dviju zvijezda.

U svakom slučaju, javnost će ostati uskraćena za detalje o tome zašto je suradnja između Jelene i Viki propala. Kako se situacija dalje odvija, ostaje vidjeti hoće li se ove dvije poznate ličnosti uspjeti pomiriti i pronaći zajednički jezik za suradnju u budućnosti. Kada su bile u poznatom šou Zvezde Granda stalno su se bockale i zbijale šale na račun jedna druge, a sve to u nekom negativnom smislu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here